16 feb

Verspályázatot hirdet a Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság

vers_pixabay

(fotó: Pixabay)

A bizottság pályázatot hirdet a nyíregyházi értékek felkutatása és az értéktár népszerűsítése. A bizottság azt szeretné, ha a pályázók a Nyíregyházi Települési Értéktárba felvett értékekről írnának verseket. A pályázatokat három fős szakmai zsűri bírálja el. A nevezés ingyenes.

A pályázat feltételei
– a pályázó a benyújtás időpontjában 18. életévét még nem töltötte be
– egy pályázó egy darab saját, eddig még nem publikált verssel jelentkezhet. Ezt ki lehet egészíteni illusztrációkkal.
a vers hátoldalára nyomtatott betűkkel fel kell írni a készítő nevét, életkorát és amennyiben tanuló az iskola nevét ahol tanul.

A szerző a pályamű beadásával elfogadja ezeket a feltételeket. A pályázatot csakis pontosan kitöltött nevezési lapokkal fogadják el elektronikusan vagy postai úton.

A pályázat beküldése
– A nevezési lapok beküldésének határideje: 2018. február 28.
– A versek beküldésének határideje: 2018. március 30.

A pályázatra beadandó alkotásokat gépelt formában 2018. március 30-ig postai úton, vagy  e-mailben Word-ben megnyitható formátumban kell eljuttatni az alábbi címekre:
– Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár – Igazgatói iroda, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. a borítékra írják rá: „Rímekbe faragott értékek” c. verspályázat
– ertektar@nyiregyhaza.hu

NEVEZÉSI LAP LETÖLTÉSE

A pályázat kiírója minden pályázót időben értesít az az eredményhirdetésről. A bizottság nyomatékosítja, hogy mindenki a leírtaknak megfelelően küldje el a benyújtandó nevezési lapokat és verseket, mivel a hibásan beadott dokumentumokat nem áll módjukban elfogadni.

További információk:
www.nyiregyhaza.hu/ertektar