26 feb

Lomtalanítás 2018

11147013_1018568531521119_8551148419906008554_n

Hamarosan lomtalanítás kezdődik Nyíregyházán. Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója által meghírdetett esemény során azokat a lomhulladékokat szállítják el, amelyek a szabványos szemetesládákban nem férnek el.

A pontos időpontok megtalálhatók a már kiosztott hulladékszállítási naptárakban, valamint a TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. honlapján, a www.thgkft.hu oldalon, a Közérdekű adatok menüponton belül, a Hulladékszállítási naptárak almenüben. A Közszolgáltató arra kéri a lakosságot, hogy a lomtalanítás napját megelőzően rakják ki az elszállítandó hulladékot, mivel a későn kihelyezett szemetet már nem áll módjukban elszállítani.

A lomtalanítás keretében közterületre nem helyezhető ki építési és bontási hulladék, veszélyes hulladék, elkülönítetten gyűjthető papír, műanyag- és fémhulladék, zöldhulladék, ipari, mezőgazdasági vagy szolgáltatási tevékenység során képződött hulladék. A lomhulladékot a közterületen úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a szállítójármű részére jól megközelíthető legyen, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, és ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.

TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft.