21 feb

Országos tűzoltó tekebajnokságot rendeztek Nyíregyházán

IMG_4262

Az ország több pontjáról érkezett kilenc, tűzoltókból álló csapat mérte össze erejét a Nyíregyházi Városi Stadion tekepályáján.

A szervezők a csapatok mellett az egyéni teljesítményeket is díjazták. A megyei csapatok közül Borsod-Abaúj-Zemplén megye volt a legjobb, egyéni férfi kategóriában borsodi származású Balázs Péter végzett az élen, női kategóriában Dávid Balogh Mária, Hajdú-Bihar megyei versenyző lett a legeredményesebb.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és Nyíregyháza Megyei Jogú Város támogatásával rendezte meg a keddi országos versenyt, a rendezvényt Varga Béla tű. ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató nyitotta meg.

A legötletesebb csapatnévért a Nyíradonyi Pernyekergetőket (Hajdú-Bihar) díjazták az országos tekeverseny résztvevői. Különdíjat kapott a leggyorsabb gurításokért a Pest megyei csapat, a fair-play díj Hajdú-Bihar megyéhez került, míg a természetbarátok, azaz a legkevesebb fát döntők díját Szabolcs megye vízügyi csapata vihette haza.

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság