25 ápr

Szombaton Tigers meccs a stadionban

2016.05.23. tigers

A Nyíregyháza Tigers a TD Store Eagles-t látja vendégül a Hungarian Football League (HFL) 3. fordulójában április 28-án.

Történelmi összecsapásra készülnek a Tigrisek, hiszen a szombati találkozónak különleges helyszín ad otthon. A nagyérdemű ugyanis először láthatja kedvenc amerikaifoci csapatát a Nyíregyháza Városi Stadionban, ahol Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár közbenjárásának és a Nyíregyháza Spartacus labdarúgó csapatának köszönhetően lépnek majd pályára a szabolcsiak.

„Az előző meccsünkön nem voltunk tökéletesek és ütemtelenül játszottunk, ám szerintem ezeken tudtunk javítani” – mondta Thomas Smythe vezetőedző. – „Az Eagles stabil csapatnak tűnik, és nem hibázott túl sokat. Ez sem lesz könnyű összecsapás, de egyik mérkőzésünk sem az. Most viszont új helyszínen játszunk. Remélem, hogy a szurkolóink nagy lelkesedéssel jönnek ki a találkozónkra és még több embert vonzanak majd magukkal. Szükségünk van a támogatásukra!”

A Nyíregyháza Tigers-TD Store Eagles találkozó április 28-án 14 órakor kezdődik a Nyíregyháza Városi Stadionban. A meccsre a belépés ingyenes.