02 Júl

Új tisztekkel bővült a Sz-Sz-B Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állománya

IMG_8855

Az NKE Rendészettudományi Kar 218 végzett hallgatója tett tiszti esküt a budai Várban a hétvégén.

A katasztrófavédelmi szakasz huszonnégy tisztje közül hárman Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kezdték meg szolgálatteljesítésüket.

Csordás Brigitta az egyike azoknak, akik a hétvégén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának végzős diákjai között a Budai Várban tett esküt. A tűzoltó hadnagy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Humán Szolgálat állományába, főelőadói beosztásban július elsejével teljesít szolgálatot. Bakati László tű. hadnagy, a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Hatósági Osztályán, míg Gerák Tibor tű. hadnagy, a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Hatósági Osztályán kezdte meg a szolgálatot főelőadói beosztásban.

Hétfőn délelőtt a vezetői állomány jelenlétében, Nagy József tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese adta át a megyénkbe érkezett három tisztnek a kinevezési okmányait és megfogalmazta elvárásait a frissen végzettekkel szemben, majd a közvetlen vezetőket arra kérte, hogy segítsék elő az új kollégák beilleszkedését.