20 máj

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.05.19.

katasztrofavedelem

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó
Lesodródott az úttestről, egy parkoló autónak, majd egy villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Nyíregyházán, a Debreceni út és a Szilfa utca kereszteződésének közelében. Az oszlop kidőlt, mindkét sávot elfoglalta. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járműveket. A rendőrségi helyszínelés után, a kidőlt villanyoszlopot, melyet a szolgáltató szakemberei leválasztottak a hálózatról, kézi erővel távolították el az úttestről a tűzoltók.

Traktornak ütközött
Traktornak ütközött hátulról egy személygépkocsi Mátészalka és Jármi között. A mezőgazdasági jármű felborult. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt a rendőrségi helyszínelés idejére.

Faág hasadt le
Nagyméretű fa ága hasadt le, járókelőket veszélyeztetett Nyíregyházán, az Ószőlő utcán, kedden. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Avar és fatuskók égtek Tiszanagyfalunál
Avar és fatuskók égtek kedden Tiszanagyfalunál, a 38-as számú főút mellett. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Dombrádon, az Esze Tamás utcában egy lakatlan telken égett száraz vegetáció. A tűz miatt a szomszédos ingatlan kerítése is károsodott. A kisvárdai hivatásos és a dombrádi önkéntes tűzoltók gyorssugárral avatkoztak be.