10 jún

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.06.09.

Baleset Mátészalkán

Lesodródott az úttestről, majd villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi kedden a 49-es számú főúton, Mátészalka belterületén. Az ütközés következtében a villanyoszlop a főútra dőlt, a négy sávból hármat elfoglalt, közúti akadályt képzett. A helyszínre vonuló mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt. Az áramszolgáltató szakemberei az érintett szakaszt leválasztották a hálózatról. Ez, a helyreállítás idejéig, 1-1,5 órára okozott áramkimaradást mintegy tíz fogyasztási helyen. Az áramszolgáltató darus gépjárművel távolította el az útról a kitört oszlopot.

Úttestre dőlt fa

Úttestre dőlt fa akadályozta a forgalmat tegnap Terem és Vállaj között. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a közúti akadályt.

Baleset Nagykállóban

Két személygépkocsi ütközött kedd este Nagykállóban. A Mártírok útja és a Debreceni út kereszteződésében történt esethez a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek áramtalanították a járműveket, a forgalmi akadályt megszüntették.