12 jún

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.06.11.

katasztrofavedelem

Lehasadt faágak okoztak problémát

Forgalmat akadályozó, lehasadt ágak miatt is érkezett hívás csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeletére. Kisvárdán, a Flórián téren több nagyméretű fa ága, Nyíregyházán a Pazonyi téren tíz méter magas fa ágai törtek le. A helyszíneken a tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Kamion sodródott padkára

Az út menti padkára sodródott, majd megsüllyedt és közúti akadályt képzett egy kamion csütörtök délelőtt Nyíregyházán, a Simai úton, a Tó utcai kereszteződés közelében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói daru, mentőcsörlő segítségével emelték ki a járművet az árokból. Személyi sérülés nem történt.

Nagy mennyiségű csapadék hullott

Nagy mennyiségű csapadék esett tegnap térségünkben. Nyíregyházán a Gerely és a Meggyfa utcán is segítettek a tűzoltók. Családi házak pincéjében állt meg a víz. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói szivattyúval távolították el a vizet mindkét helyszínen.

Villanyoszlopnak ütközött

Árokba hajtott, majd villanyoszlopnak ütközött egy autó Csengerben, az Új Élet utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. Az áramszolgáltató elvégezte az oszlop cseréjét.