16 jún

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.06.15.

katasztrofavedelem

Villanyoszlopot döntött ki egy személygépkocsi

Villanyoszlopot döntött ki, majd lakóház kerítésének csapódott egy személygépkocsi tegnap Kispaládon, a Fő utcán. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek. Az áramszolgáltató elvégezte az oszlopcserét.

Fahulladék égett Nyíregyházán

Fahulladék égett tegnap Nyíregyházán, a Bethlen Gábor utca egyik családi házának udvarán. A helyszínre kiérkező nyíregyházi hivatásos egység gyorssugárral oltotta el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Kutyát mentettek a tűzoltók

Közepes testű kutyát mentettek a nyíregyházi hivatásos tűzoltók hétfőn Kótaj településen. A foltos eb egy vaskerítés rácsai közé szorult be a Petőfi utcán. A beavatkozók elektromos feszítő-vágó berendezés segítségével mentették meg a bajba jutott állatot.

Nagyméretű faág hasadt le

Nagyméretű hársfa ága hasadt le, lakóházra dőlt hétfőn Vásárosnaményban, a Petőfi Sándor utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel, dugólétra és mentőkötél segítségével távolították el az ágat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba csapódott egy személygépkocsi

Árokba csapódott, oldalára borult egy személygépkocsi Gulácsnál, a 4126-os főúton. A vásárosnaményi önkormányzati és a tarpai önkéntes tűzoltók vonultak az esethez.