29 jún

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.06.28.

katasztrofavedelem

Baleset Nagyecseden

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap Nagyecseden, a Vásártér utcában. Az eltört oszlopot az áramszolgáltató kicserélte, a helyszínt a nagyecsedi önkéntes tűzoltók biztosították.

Félpályás útzár volt a 41-es főúton

Nagyméretű akácfa dőlt a 41-es számú főútra, félpályás útzárat képzett a 26-os kilométerszelvény közelében. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a közúti akadályt.

Villanyóra izzott egy lakóháznál

Lakóház villanyóra-ládája izzott vasárnap Rétközberencsen, a Fő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók eltávolították az izzó burkolatot, majd átadta a helyszínt az áramszolgáltatónak, aki leválasztotta az ingatlant a hálózatról. A tűz a lakóházra nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

Úttestre és járdára dőlt egy nagyméretű fa

Járdára, úttestre dőlt egy nagy fűzfa Nyíregyházán, a Nyugati 1. utcában. A kiérkező nyíregyházi hivatásos egység motoros láncfűrésszel, kéziszerszámokkal távolította el a fát, személyi sérülés nem történt.

Két személyautó ütközött Nyíregyházánál

Két autó ütközött össze vasárnap a 4-es számú főút 279-es kilométerszelvényénél, Nyíregyházánál. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a személygépkocsikat.
Mindkét járműben két-két fő utazott. Az egyik személygépkocsiból egy embert kórházba szállítottak a mentők.