06 Júl

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.07.05.

katasztrofavedelem

Kisteherautó ütközött személygépkocsival Anarcsnál

Kisteherautóval karambolozott egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Anarcsnál, a 4108-as számú főút 7-es kilométerszelvényénél. Az ütközés következtében a személygépkocsi az út melletti árokba csapódott és a tetejére borult. A nagyobb jármű az úttesten forgalmi akadályt képezett. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették a forgalmi akadályt.

Tűz ütött ki egy balsai lakóházban

Tűz ütött ki egy balsai lakóházban július 5-én. Berendezési tárgyak kaptak lángra az Aradi utca egyik száz négyzetméteres ingatlanában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltókat követően a nyíregyházi hivatásos tűzoltók is a helyszínre érkeztek. A beavatkozók gyorssugárral, teljes légzésvédelem használata mellett végezték a tűz oltását, majd túlnyomásos ventillátorral szellőztették át a lakóházat.

Leakadt pótkocsi okozott akadályt Győrteleken

Hétfő kora hajnalban eltört egy tehergépjármű pótkocsijának vonószeme Győrteleken, a Kossuth utcában. A pótkocsi leakadt, közúti akadályt képezett. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kézi erő segítségével tolták le a pótkocsit az útról.