14 Júl

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.07.13.

katasztrofavedelem

Árokba csapódott egy autó Nyírteleknél

Lesodródott az útról, árokba csapódott egy személygépkocsi Nyírteleknél, a 38-as számú főút 27-es kilométerszelvényénél hétfőn. Az autóban egy fő utazott. A nyíregyházi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, elsősegélyben részesítették a sofőrt és a hivatásos nyíregyházi egység kiérkezéséig biztosították a helyszínt.

Baleset után kigyulladt egy autó Hodászon

Villanyoszlopnak csapódott, felborult és kigyulladt egy autó hétfő este a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászon, a Dózsa György utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egységek gyorssugarakkal oltották el a tüzet, a gépjármű teljesen kiégett. A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt teljes útzár volt érvényben. A járműben hárman utaztak; a baleset következtében, az autóban utazók közül egy fő a helyszínen életét vesztette, ketten megsérültek, őket kórházba szállították a mentők.

Úttestre szakadt faág akadályozta a forgalmat

Úttestre szakadt és veszélyeztette a járműforgalmat egy faág hétfőn a nyíregyházi Vay Ádám körúton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, a kiérkező egység kézi erővel távolította el.