24 júl

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.07.23.

Keresztül hajtott a körforgalmon

A körforgalmon keresztülhajtott, majd lesodródott az úttestről egy személygépkocsi a kisvárdai Jéki úton, csütörtökön. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, az autó közúti akadályt nem képezett, további tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.

Jégkrémet szállító autó ütközött villanyoszlopnak

Jégkrémet szállító hűtőkocsi hajtott útpadkára, majd villanyoszlopnak ütközött tegnap Nyíregyházán, a László utcán. Felépítménye leszakadt, rakománya az úttestre szóródott. A közútkezelő munkatársai egy tehergépkocsi és kéziszerszámok segítségével távolították el az útról a törmeléket és rakományt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, a közúti akadályt megszüntették, a további balesetek megelőzése érdekében pedig vízsugarak segítségével távolították el a megolvadt jégkrémeket az úttestről.

Fának ütközött egy személygépkocsi

Lesodródott az útról, fának ütközött egy személygépkocsi csütörtök délután Szabolcs és Balsa között. A rakamazi önkéntes tűzoltók kiérkezésekor a gépjármű füstölt, gyorssugárral avatkoztak be, majd áramtalanították az autót. Az esethez az ibrányi önkormányzati tűzoltók is vonultak, a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadályt megszüntették.