17 aug

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.08.16.

katasztrofavedelem

Penyigei padláson telepedett meg egy darázsraj. A Kossuth utcai ingatlanhoz egy méhész kért segítséget vasárnap, a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók dugólétrát biztosítottak a szakembernek.

Ráfutásos baleset történt vasárnap délután Nyíregyházán, a Tiszavasvári úton. Személyi sérülés nem történt, a szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadály megszüntetésében segédkeztek.

Szalagkorlátnak ütközött egy magyar forgalmi rendszámú személygépkocsi vasárnap az M3-as autópálya 247-es kilométerszelvényének közelében. A gépjárműben öten utaztak, nem sérültek meg. Az esethez a nyíregyházi hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek az autót áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésében segédkeztek.

Hétfő hajnalban árokba csapódott egy szlovák forgalmi rendszámú autó Kisvárda közelében, a 4-es számú főút 315-ös kilométerszelvényénél. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanítottak, majd a helyszínt biztosították a rendőrségi intézkedés idejére. Személyi sérülés nem történt.