04 Sze

Katasztrófavédelmi hírek – 2020.09.03.

katasztrofavedelem

Két személygépkocsi ütközött csütörtök reggel a 4-es számú főúton, a nyírpazonyi Szabolcs utcai kereszteződésnél.

A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, az egység megszüntette a forgalmi akadályt. A beavatkozás és a baleset helyszínelése idejére az érintett szakaszon, félpályán haladt a forgalom. Személyi sérülés nem történt.

Húsz milliméter átmérőjű lakossági gázcsonkot sértett meg egy munkagép fűkaszálás közben Nyíregyházán, a Vezér utcában. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói biztosították a helyszínt, a gázszolgáltató a szivárgást megszüntette, a sérült vezetéket helyreállította. Személyi sérülés és lakosságvédelmi intézkedés sem történt.

Megsérült az egyik fehérgyarmati oktatási intézmény tornatermének stablon lemeze. A leváló darabok veszélyt jelentettek az ott tanulókra, dolgozókra. A sérült lemezrészeket a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók távolították el.

Árokba csapódott egy személygépkocsi csütörtök délután a 4927-es úton, Máriapócsnál. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott, megsérült és ugyan nem szorult be, ám könnyebb mozgatása miatt a beavatkozók a jármű egyik ajtaját feszítő-vágó berendezéssel eltávolították. A mentőszolgálat az autót vezető férfit súlyos sérülésekkel szállította kórházba.