03 aug

Sportszelet 2015 július 31.

Screen shot 2015-08-03 at 12.18.05 PM

1. Kisvárda szurkolói ankét

Tizennyolc új játékost mutattak be az érdeklődőknek csütörtök este a kisvárda futballcsapat hagyományos szezon előtti szurkolói ankétján. Az együttes célja a 7.-11. hely valamelyikének megszerzése a bajnokságban.

2. Kósa Tamás

A nyíregyházi Kósa Tamás is kivette a részét az U20-as férfi kosárlabda válogatott feljutásából a székesfehérvári Európa-bajnokságon. A fiatal hátvéd valamennyi mérkőzésén szerepet kapott a nemzeti együttesben.

3. Szpari

A hét végén rajtol a szezon a labdarúgó NB III-ban. A bajnoki címet megcélzó Nyíregyháza Spartacus vasárnap délután a DVSC-DEAC csapatát fogadja.

Bakta edzés

Két új játékossal kiegészülve, a tavalyi kerettel készül a megyei első osztály rajtjára a baktalórántházi futballcsapat. Az Illés László által irányított együttes a nyitófordulóban Ibrányban lép pályára.

5. Kézilabda

A felkészülés második hetét zárták a nyíregyházi férfi kézilabdázók.. Az NYKC a tervek szerint nyolc-tíz edzőmeccset játszik a szeptember közepén esedékes bajnoki rajtig.

6. Szokol úszás

Napi két edzéssel készül az augusztusi kazanyi Masters világbajnokságra Szokol Dianna. A nyíregyházi úszónő négy számban áll majd rajtkőre az orosz városban.