16 aug

Sportszelet 2015 augusztus 15.

Screen shot 2015-08-17 at 1.13.28 PM

1. Marso

A felkészülés második hetét zárta a Marso-Nyíregyháza. A csapathoz még nem érkezett meg a két új külföldi kosaras, a bosnyák Taric a jövő héten, az amerikai Unruh pedig a hónap végén csatlakozik a kerethez.

2. Kisvárda-Gyirmót

A hajrában kapott góllal szenvedett vereséget a Kisvárda-Master Good. Soós Imre együttese a Gyirmótot fogadta, és bár a hazaiak több helyzetet is kidolgoztak, a vendégek a 86. percben szerzett góllal elvitték a három pontot a Várkerti pályáról.

3. Atlétika

Két aranyérmet szereztek a nyíregyházi atléták az országos bajnokságon. Bakosi Péter idei legjobbjával, 222 centiméterrel nyerte a magasugrást, a 4×400 méteres női váltóban pedig a Nyíregyházi Sportcentrum stafétája bizonyult a leggyorsabbnak.

4. Szpari

A várakozásoknak megfelelően, két mérkőzésen szerzett hat ponttal kezdte a szezont a Nyíregyháza Spartacus. Mátyus János együttese vasárnap Nyírbátorban lép pályára.

5. Nyírbátor

Második bajnoki meccsén is vereséget szenvedett a Nyírbátori FC. Kovács János együttese a DVSC-DEAC otthonában lépett pályára, és a találkozó a hazaiak 4-2-es győzelmével zárult.

6. Női kosár

Elkezdte a felkészülést a Nyíregyházi Kosársuli együttese. A Farkasinszki Gyuláné által irányított csapat játékoskerete némileg átalakult a nyári szünetben.