29 aug

Sportszelet 2015 augusztus 28.

1. Kisvárda-Siófok

Megszerezte második győzelmét a Kisvárda-Master Good. A labdarúgó NB II negyedik fordulójában Soós Imre együttese a Siófokot fogadta, és Cseri, valamint Lázár góljával az újonc 2-0-ra verte Balaton-parti ellenfelét.

2. Marso felkészülés

Zoran Krsztanovics személyében szerb centert igazolt a Marso-Nyíregyháza. A 206 centiméter magas, 33 esztendős középjátékos már játszott Magyarországon, nyolc éve Sopronban, tavaly pedig Szombathelyen lépett pályára.

3. Nagyhalász-Ibrány

Ibrányi győzelemmel zárult a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság szomszédvári rangadója. A második fordulóban lejátszott mérkőzésen Gerliczki Máté együttese 5-1-re győzött Nagyhalászban.

4. Kölcsey DSE

Bentlakásos edzőtáborban, napi három edzéssel készült az elmúlt egy hétben az NB II-es bajnokságra a Kölcsey DSE női kézilabda csapata. Hadobás István együttese a hét végén Mátészalkán lép pályára egy háromcsapatos felkészülési tornán.

5. Szpari

Az NB III legutóbbi fordulójában a Nyíregyháza Spartacus 2-0-ra verte a Jászberényt, így a csapat továbbra is százszázalékos a Keleti csoportban. A Szpari a hét végén Tiszaújvárosban vendégszerepel.

6. Nyírbátor

A nyírbátori futballcsapat megszerezte első bajnoki pontját, miután 2-2-es döntetlent játszott az Újpest második csapatával. A csapat edzője ennek ellenére csalódott, mivel hatodik percben már 2-0-ra vezettek, és az ellenfél kilenc játékossal fejezte be a találkozót.

7. Teke

A szlovákiai Nagysároson, egy hatcsapatos tornán tartja a bajnoki főpróbát a Nyíregyházi Teke Klub együttese. Fintáék az elmúlt hét végén Szolnokon léptek dobóállásba.