27 júl

Sportszelet 2015. július 24.

1. Lekli-Bus

Két, négy év után visszatérő játékos is elkezdi majd a felkészülést augusztus elején a Marso-Nyíregyháza csapatánál. A center Lekli József és az irányító Bus Iván is kulcsembere lehet a legjobb nyolc közé jutást megcélzó együttesnek.

2. Farkasinszki Orsi

Az elmúlt szezonban is Farkasinszki Orsolya volt a Nyíregyházi Kosársuli legeredményesebb játékosa. A huszonnyolc éves center a másodosztály legjobbjának bizonyult a pontátlag, a lepattanó és az értékindex kategóriában.

3. Csonka Gábor

Az Ohio Dominican egyetem legjobb teniszezőjének és legjobb sportolójának is megválasztották az elmúlt tanévben a nyíregyházi Csonka Gábort. Az Egyesült Államokban tanuló huszonkét esztendős fiatalember a következő szezonban a legmagasabb osztályban szereplő Baton Rouge-i egyetem színeiben szerepel majd.

4. Megyei foci

Augusztus közepén rajtol a megyei futballszezon, az első osztályban, a három másod- és az öt harmadosztályú csoportban összesen százharminchét csapat vág neki a 2015/2016-os bajnokságnak.

5. Teke felkészülés

Elkezdték a felkészülést a nyíregyházi tekézők. A Szuperliga legutóbbi szezonjában hetedik helyen végző együttes változatlan játékoskerettel vág majd neki az immár tizenkét csapatos bajnokságnak.

6. Futsal

Az Újfehértó SE nyerte a megyei futsalbajnokságot a Monbebe és a Nagycserkesz csapata előtt. A bajnok nem indul a az NB II-ben, viszont a jelenleg másodosztályú Nyírgyulajhoz és Csengerhez ősszel csatlakozik egy nyíregyházi együttes is.