06 Júl

Sportszelet 2015. júlus 3.

1. Kisvárda foci

Hétfőtől már napi két edzéssel készül az NB II-es bajnokságra a Kisvárda-Master Good. A játékoskeret nem végleges, lesznek még érkezők és távozók is. A szakmai munkát Soós Imre vezetőedző irányítja.

2. Helebrandt

Szerdán elutazott a dél-koreai Universiadéra Helebrandt Máté. A huszonhat éves atléta egyedül képviseli a nyíregyházi színeket az egyetemisták és főiskolások világjátékán.

3.Atlétika

Két aranyéremmel tért haza a miskolci junior országos bajnokságról Palásti Luca, a nyíregyházi futónő 400 méteren és 800 méteren sem talált legyőzőre. A bajnokság utáni csapathirdetéskor kiderül, hogy Széles Imre tanítványa 400 méteren rajthoz áll a két hét múlva kezdődő svédországi junior Európa-bajnokságon.

4. Karate

Nemzetközi karate versenyt rendeztek Balkányban. A Nagykállói Shotokan Do Egyesület által szervezett szezonzáró viadalon 26 egyesület 202 karetékája lépett a küzdőtérre.

5. Tigers

A harmadik helyen zárta a szezont a Hungarian Football League-ben a Nyíregyháza Tigers. A Tigrisek a bajnoki elődöntőben 44-6-os vereséget szenvedtek a Bratislava Monarchs-tól.