29 jún

Sportszelet 2015 június 26.

1. Marso-kosár

Új szervezeti háttérrel, részben új szakmai stábbal vág majd neki a felkészülésnek a nyíregyházi férfi kosárlabda csapat. A változásokról pénteken tájékoztatták a sajtó képviselőit.

2. Szpari

Szerdán elkezdte a felkészülést az augusztus 1-én rajtoló NB III-as szezonra a Nyíregyháza Spartacus. Az örökösföldi pályán huszonöt játékosnak tartott edzést Mátyus János vezetőedző.

3. Fafáné női kosár

A hagyományos napközis táborral zárta a szezont a Nyíregyházi Kosársuli. Két héten keresztül több, mint ötven gyerek számára biztosított a klub sport és szabadidős programokat a Szent Imre gimnázium csarnokában.

4. Atlétika

Az elmúlt hétvégén Sztara Zagorában nyolc ország legjobbjai álltak rajthoz az atlétikai csapat Európa-bajnokságon. A nyíregyházi színeket Bakosi Béla edző mellett a súlylökő Kerekes László, a magasugró Bakosi Péter és a sprinter Ónodi Dávid képviselte.

5. Triatlon

Négy éremmel tértek haza a triatlon diákolimpia szegedi döntőjéről a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános iskola versenyzői. A kodályosok az elmúlt tanévben öt sportág országos döntőjében összesen tíz érmet szereztek.