28 nov

Sportszelet 2015 november 27.

1. Kisvárda-Sopron

Győzelemmel zárta utolsó őszi hazai meccsét a Kisvárda-Master Good. A labdarúgó NB II tizennegyedik fordulójában lejátszott mérkőzésen a várdaiak a kilencvenedik percben szerzett góllal 3-2-re verték a Sopront.

2. Jászberény-Marso

Szezonbeli első idegenbeli győzelmét aratta a Marso-Nyíregyháza. Sitku Ernő együttese a férfi kosárlabda bajnokság kilencedik fordulójában Jászberényben nyert 95-87-re.

3. Nyíregyházi Kosársuli-Kecskemét

Hatodik meccsét is megnyerte az Amatőr Nemzeti Bajnokságban a Nyíregyházi Kosársuli. Farkasinszki Gyuláné együttese a Kecskemétet verte 102-55-re.

4. Sportlövészet

Két arany, egy ezüst és egy bronzérmet szereztek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei sportlövők a diákolimpia országos döntőjében. A nyíregyházi versenyen több, mint nyolcvan iskola képviseletében közel háromszázötven fiatal lépett lőállásba.

5. Kisvárda kézi

Kiütéses győzelmet aratott a Kisvárdai KC a női kézilabda NB I/B tizedik fordulójában. Rácz Sándor együttese hazai pályán 38-19-re verte a Debrecen második csapatát.

6. Megyei fociválogatott

Szombaton és vasárnap négy mérkőzést játszik Gyöngyösön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei labdarúgó válogatott. A Gerliczki Máté által irányított együttes célja, hogy a torna első két helyének valamelyikét megszerezve bejusson a következő körbe.

7. Bozsik program

Befejeződött a Bozsik Egyesületi Program őszi szezonja. A gyerekek a téli időszakban teremtornákon csiszolhatják tovább tudásukat.