10 okt

Sportszelet 2015 október 09.

Screen shot 2015-10-20 at 9.23.00 AM

1. Kaposvár-Marso

A MAFC legyőzése után tizenegy pontos vereséget szenvedett Kaposváron a Marso-Nyíregyháza. A férfi kosárlabda bajnokság második fordulójában lejátszott mérkőzésen a hazaiak 87-76-ra verték Sitku Ernő együttesét.

2. Kisvárda foci

Megszerezte első idegenbeli bajnoki győzelmét a Kisvárda-Master Good. A labdarúgó NB II kilencedik fordulójában lejátszott mérkőzésen Mezőkövesden 1-0-ra nyert Soós Imre együttese.

3. Szpari sajt táj

Új szervezeti felállásban működik a jövőben a Nyíregyháza Spartacus. A klubot háromfős elnökség, Révész Bálint, Brekk János és Ökrös András irányítja majd, sportigazgatóként pedig Nagy Sándor felel a stratégia tervezéséért és végrehajtásáért.

4. NYKS

Idegenbeli győzelemmel kezdte a szezont a Nyíregyházi Kosársuli. Az Amatőr Nemzeti Bajnokság nyiófordulójában Miskolcon, a DVTK második csapata ellen végig vezetve 69-50-re nyert Farkasinszki Gyuláné együttese.

5. Nyíregyháza férfi kézi Kézilabda

Négy forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezeti a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának tabelláját a Nyíregyházi KC. Varga Zsolt együttese egyedüli hibátlan csapat a mezőnyben.

6. Kölcsey kézi

Jól kezdte a szezont a Kölcsey DSE kézilabda csapata. Az NB II Észak-keleti csoportjában szereplő együttes mindhárom bajnoki meccsét megnyerte, így százszázalékos teljesítménnyel áll a tabella élén. Hadobás István tanítványai legutóbb a Létavértest verték 33-23-ra.

7. Megyei foci

Helycsere történt a labdarúgó megyei első osztályú bajnokság tabellájának élén. A korábbi listavezető Nyírgyulaj 3-1-es vereséget szenvedett Nagyecseden, az üldöző Ibrány viszont 5-1-re verte a Fehérgyarmatot, így a nyolcadik forduló után Gerliczki Máté együttese áll az első helyen.