17 okt

Sportszelet 2015 október 16.

1. Marso-Pécs

Második hazai meccsét is megnyerte a Marso-Nyíregyháza. A férfi kosárlabda bajnokság harmadik fordulójában lejátszott mérkőzésen Sitku Ernő együttese 84-78-ra győzött a Pécs ellen.

2. Kisvárda-Békéscsaba

Búcsúzott a Magyar Kupától a Kisvárda Master Good. Az országos főtábla harmadik körében vívott mérkőzésen a Békéscsabát fogadta Soós Imre együttese, és a vendégek 1-0-ás félidő után 2-1-es győzelemmel távoztak a Várkerti pályáról.

3. Ibrány foci

Idegenben, Gyulaházán aratott 4-0-ás győzelmet az Ibrány a labdarúgó megyei első osztály kilencedik fordulójában, így Gerliczki Máté együttese őrzi első helyét a tabellán. Az üldözők közül a Nyírgyulaj és a Tuzsér vereséget szenvedett, ezért a Nagyhalászban győztes Nagyecsed lépett fel a képzeletbeli dobogó második fokára.

4. NYKS

Második bajnoki mérkőzését is megnyerte a Nyíregyházi Kosársuli. Farkasinszki Gyuláné együttese első hazai meccsén a Szegedet fogadta és 76-59-re verte a vendégcsapatot.

5. Teke

7-1-es vereséget szenvedett Zalaegerszegen a Szuperliga ötödik fordulójában a Nyíregyházi Teke Klub együttese. Az NYTK szombaton a több világbajnokot felvonultató Szegedet fogadja a Városi Stadion tekecsarnokában.

6. Bozsik Program

A Bozsik-program egyesületi rendezvényei egy hónappal ezelőtt kezdődtek el a megyében, már három tornán, illetve fesztiválon vannak túl a csapatok.