19 Sze

Sportszelet 2015 szeptember 18.

Screen shot 2015-09-24 at 10.14.34 AM

1. Kisvárda-Ajka

Egy pontot szerzett a Kisvárda-Master Good a labdarúgó NB II hatodik fordulójában. Soós Imre együttese az Ajkát fogadta, és a mérkőzés gólnélküli döntetlennel zárult.

2. Marso

Két vereséget szenvedett a kassai minitornán a Marso-Nyíregyháza. Sitku Ernő együttese a hazaiaktól tizenegy, a romániai Nagyszebentől pedig tizenkét ponttal kapott ki.

3. Női kosár

A felkészülés hatodik hetében jár a Nyíregyházi Kosársuli amatőr Nemzeti Bajnokságban szereplő együttese. Farkasinszki Gyulán tanítványai vasárnap Kassán lépnek pályára a helyi NB I-es csapat ellen.

4. Atlétika

A harmadik helyen végzett a Székesfehérváron megrendezett atlétikai csapatbajnoki döntőn a Nyíregyházi Sportcentrum-DSC-DSI vegyescsapat. A nyíregyházi versenyzők öt elsőséggel járultak hozzá a bronzérem megszerzéséhez.

5. Teke Kaposvár

Vereséget szenvedett első hazai bajnoki mérkőzésén a Nyíregyházi Teke Klub együttese. Az NYTK a Szuperliga második fordulójában a Kaposvárt fogadta és a vendégek 5-3-as győzelemmel távoztak a Városi Stadion csarnokából.

6. Jiu Jitsu

Harcművészeti ág, önvédelem, sport. Ez a ju jitsu, amelyet több, mint húsz éve oktatnak Nyíregyházán.

7. Hidvégi-Üstös Pál

Együtt Kárpátaljáért! – hat határon át – a szlogenje annak a programnak, amelynek keretében Hídvégi Üstös Pál ultrafutó és Takár Károly kárpátaljai futó a két ország közötti határállomásokat érintve, közel kétszáz kilométert teljesített.