28 Sze

Sportszelet 2015 szeptember 25.

Screen shot 2015-09-28 at 8.46.01 AM

1. Kisvárda foci

Elszenvedte harmadik bajnoki vereségét a Kisvárda-Master Good, Soós Imre együttese az NB II hetedik fordulójában Szigetszentmiklóson kapott ki 2-1-re.

2. Ökölvívás

Megszerezte a profi középsúlyú magyar bajnoki övet Nagy Lajos Márk. Az NYVSC-Big Boxing versenyzője a szentesi ökölvívó gálán tízemenetes mérkőzésen egyhangú pontozással verte Micskó Sándort.

3. Atlétika Nyírség Kupa

Szombaton hatodik alkalommal rendezik meg az NYVSC Tiszavasvári úti pályáján a Nyírség Kupa Nemzetközi Dobóversenyt. A szervezők közel kétszáz indulóra számítanak.

4. Kiss Tamás

Továbbra is atlétika. A közelmúltban Nyíregyházán járt Kiss Tamás, aki a Városi Stadionból jutott el a német válogatott szakágvezetői posztjára.

5. Női kosár

Teljes sikerrel zárult a Nyíregyházi Kosársuli kassai túrája. Az egyesület serdülő csapatai az első két helyet szerezték meg egy öt együttest felvonultató tornán és két másik korosztályos csapat is legyőzte hazai riválisát.

6. Papok focija

Rendhagyó futballmeccset játszottak Gyulaházán, ahol a Paragrafus Kupa Jogász Válogatott a Görög Katolikus Pap Válogatott ellen lépett pályára. A mérkőzés 7-7-es döntetlennel zárult.