02 Júl

Víg-Kend 2021. július 02.

VigKend 2021.07.02.

Fürtös Fesztivál Újfehértón, Zene Sóstón, Téren Nyáron, Női játékvezető asszisztens, Spartan Race, Tiszta Erős Emberek Erős Ifjak Viadala, Kisvárdai Színháztalálkozó, Móricz Zsigmond megemlékezés

A Víg-Kend e heti adása is színes lesz. Vendégeink voltak az újfehértói Fürtös Fesztivál szervezői és arról beszélgettünk velük, milyen gasztronómiai élmények és kulturális programok várják majd a 2021.július 8-án Újfehértóra látogatókat.

Újra hallhatunk dallamokat a nyári estéken. A nyíregyháziakat várja a belvárosban a Téren Nyáron valamint a Zene Sóstón.

A műsor második felében pedig sporttal megyünk tovább. Dr Gavalla-Kulcsár Judit volt a vendégünk, aki Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyetlen olyan női, futball játékvezetője, akik a FIFA-keretének is tagja.

A folytatásban Suga Tímeát is vendégül láttuk, aki egy kihívásokkal teli sportban, a Spartan Race-ben találta meg azokat a kihívásokat, amelyekben a határait feszegetheti.

Végül, de nem utolsósorban ifj.Fekete Lászlóval beszélgettünk, aki az idei Tiszta Erős Emberek Erős Ifjak Viadala versenyt jótékonyási rendezvénnyel köti össze.