16 Júl

Víg-Kend – 2021. július 16.

Screen Shot 2021-07-26 at 13.12.51

4 for Dance új produkciója, Tárogatós Világtalálkozó Vaján, Levendulás nap Kállósemjénben, Csutkai Csaba fotókiállítása, programok Nyírbátorban, madármentés, Nyíri Arborétum, kutyás tábor Sóstóhegyen

Bárány Kristóf, a 4 for Dance egyik alapító tagja volt a műsor vendége, akivel a rohamos tempóban közelgő produkciójukról beszélgetett a műsorvezető.

Hatodik alkalommal rendeztek Tárogatós Világtalálkozót Vaján, ahol több mint száz hazai és külföldi művész volt meghívottak között.

Festői környezetben rendeznek Levendulás napot Kállósemjénben. Mogyorós Judit, a Kállósemjéni Kállay-kúria Nonprofit Kft. ügyvezetője, a program egyik szervezője számolt be a programokról.

A szabolcs-szatmár-beregi épített örökséget és természeti értékeinket megörökítő fotókból nyílt állandó kiállítás. A fotóművész Csutkai Csaba volt.

Bátori Nyár 2021: a Nyírbátori Kulturális Központ vezetőjével a helyi programokat vettük górcső alá.

Egy ritka madarat mentett meg Dr Kiss Csaba, a Hortobágyi Madárkórház Alapítvány tagja.

Nyírpazony-Kabalás és Nyíregyháza-Sóstóhegy határán fekszik hazánk egyik legfiatalabb füvészkertje, a Nyíri Arborétum. Az alapító Molnár Ibolya a stúdióban mesélt a helyről.

Idén először szerveztek kutyás tábort a sóstóhegyi általános iskolában, de más állatokkal is barátkozhattak a gyerekek az iskola állatsimogatójában.