06 aug

Víg-Kend – 2021. augusztus 06.

Az Orgonák éjszakájára készül a Vikár Sándor Zeneiskola növendéke

I. Nyíregyházi Futófesztivál, Öhönforgató Versenyt és Néptánctalálkozó, Orgonák éjszakája, II.Tiszai Challenge, PET Kupa, Zsindelyes Összművészeti Fesztivál, Nyírség Táncegyüttes online rekordkísérlete, KépregényTár

Augusztus 8-án rendezik az I.Nyíregyházi Futófesztivált, melynek programjáról a Mozaik Med Sportegyesület elnöke, Dr Bana Richárd tájékoztat a műsorban.

Elek Péter, a nyíregyházi Vikár Sándor Zeneiskola növendéke készül az Orgonák Éjszakáján augusztus 7-én, a stúdióban vele beszélgetett a műsorvezető.

Augusztus 21-én a Zsindelyes Összművészeti Fesztiválnak ad helyet a Sóstói Múzeumfalu, vendégünk a rendezvény szervezője, Juhász Miklós.

Demarcsek Györgyöt is vendégül láttuk a Víg-Kend műsorában, aki a Nyírség Táncegyüttes együttesvezetőjeként a nyár utolsó hónapjának rendezvényeiről ad felvilágosítást.

Rendezvény összefoglalóinkban láthatnak részleteket a tizenhatodik Öhönforgató Verseny és Néptánctalálkozóról, a Tiszai Challenge-ről, a PET Kupáról, a Nyírség Táncegyüttes online rekordkísérletéről, valamint a KépregényTárról.