06 Sze

Víg-Kend – 2021. szeptember 03.

Fesztivál az állatokért szeptember 12-én az Erdei Tornapályán

Nemzetközi Ásványbörze, VIDOR Fesztivál, Országos Jótékonysági Horgászat, Fesztivál az Állatokért, Bürkös Zenekar, Szűcs Nelli emlékest, IX. Nagykállói Lecsófesztivál, Menopauza

A tartalomból:

35. Nemzetközi Ásványbörze szeptember 4-5-én. A stúdió vendégei Mészáros Szilárd a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatója valamint Krisztián István a Nyíregyházi Kostyál Endre Ásványgyűjtó Kör vezetője.

A VIDOR Fesztivál programjában szerepelt a Figaro házassága című vígjáték, amelynek szereplőivel beszélgetett kollégánk, erről láthatnak bejátszást.

Országos Jótékonysági Horgászatot rendez szeptember 11-én a Leveleki Tóért Nonprofit Kft. A bevételből a Regőczi István Alapítványt támogatják. A részletekről Mikucza Zsolt, a Leveleki Horgászparadicsom tógazdája beszélt.

Fesztivál az Állatokért! A rendezvényre szeptember 12-én az Erdei Tornapályán kerül sor. A műsor vendégei az Állatbarát Alapítvány részéről Gebri Zsanett és Polák Zseni.

Kállai Kettős a Bürkös zenekar előadásában, vendégünk Kerezsi Antal, a zenekar vezetője. A zenekar két tagja Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott.

Ízelítőt láthatnak Szűcs Nelli Fedák Sáriról szóló emlékestjéről.

A Menopauza című előadásról megtudhatnak néhány érdekességet bejátszásunkból.

IX. Nagykállói Lecsófesztivál Harangodon, szeptember 4-én. Vendégünk Szabolcsi Kata, a Nagykállói Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.