22 okt

Víg-Kend – 2021. október 22.

Screen Shot 2021-10-25 at 12.50.05

Jósa András Múzeum, Krúdy Napok, Zöld Akciócsoport, Kurázsi Mama, jótékonysági olvasás, Verebes István, stílustanácsadás

Jelenleg négy időszaki kiállítással várja a látogatókat a Jósa András Múzeum. Az aktuális kínalátról és a várható programokról dr. Rémiás Tibor múzeumigazgatóval beszélgetünk.

143 éve született Krúdy Gyula, Krúdy Napok emléksorozattal emlékeznek a nyíregyházi író életére.

Csikkszedési akciót hirdet a nyíregyházi Zöld Akciócsoport. Ezzel kapcsolatban a meghívott vendégünk Maczkó Anikó, a civil szervezet egyik alapító tagja, a kampány koordinátora.

Premieren járt stábunk. Bertold Brecht leghíresebb drámáját a Kurázsi mama és gyermekeit mutatta be nemrég a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata.

” Ünnepekre hangolódva ” címmel készít hangoskönyvet a Vakok és Gyengénlátók Megyei Egyesülete. A felvételek már elkezdődtek, vendégünk Nemes-Nagy Tünde a megyei egyesület elnöke.

A Vidor Fesztivál életmű díját vette át Verebes István, a Móricz Zsigmond Színház egykori igazgatója. Bejátszásunkban a vele készült rövid interjút láthatják.

Valóban a ruha teszi az embert? Koncz Veronika stylist és stílustanácsadóval beszélgetünk a műsorban, aki hamarosan előadást is tart erről Nyíregyházán.