2022 December 02. - Közzétette: KölcseyTV

Víg-Kend - 2022. december 2.

Zoo családi hétvége, Mikulás, Fekete hattyú, Boros Misi, téli bőrápolás, Keresztül-kasul, Pagonyi Szabó János, Szent András napi Disznóvágás és Pálinkamustra

A tartalomból:

Nagy Mikulás kaland a Nyíregyházi Állatparkban.

Mikulás a stúdióban.

Bemutatjuk a Nyíregyházi Állatpark pár hetes fekete hattyú fiókáit.

Csodagyerekként, a zongora hercegeként emlegetik Boros Misit. A Junior Príma díjas zongoraművész Nyíregyházán, a Filharmónia Magyarország hangversenysorozatának koncertjén lépett fel.

Téli bőrápolás témában Kósa Anett kozmetikust láttuk vendégül.

A Vidor Fesztivál egyik legsikeresebb vígjátékát, Jerry Mayer: Keresztül-kasul című előadását a Rózsavölgyi Szalon művészei hozták el a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházba. A produkció két művésze: Pokorny Lia és Király Dániel.

Egész életében a művészetek bűvöletében élt. Szépérzéke nemcsak a régiségek gyűjtésében merül ki, alkotói tevékenységet is folytat. Évtizedek óta ír verseket Pagonyi Szabó János, akinek legújabb kötete Vesd össze! címmel a közelmúltban jelent meg.

Kilátogattunk a Szent András napi Disznóvágás és Pálinkamustra című rendezvényre, melyet második alkalommal rendeztek meg Kisvárdán. Az esemény több ezer látogatót vonzott, a szervezők mulatós fellépőkkel, az önkormányzatok pedig disznótoros ételekkel készültek.


Címkék: