2022 October 07. - Közzétette: KölcseyTV

Víg-Kend - 2022. október 7.

Lady Latin, Őszi Meseegyetem, Berecz András, Nemzetközi Babahordozó hét, Verbunk napja, Rocktoberfest, Vogue Modellügynökség, meséskönyvek, kenderszövés

A tartalomból:

Salsa, rumba, Cha-Cha-Cha - csak néhány azon latin táncok közül, amelyeket nők tanulhatnak meg úgy, hogy a férfiak nem látják. Erről beszélt vendégünk és a Lady Latin nyíregyházi indítója, Bodnár-Nagy Ramóna.

A magyar népmese alkalmából megrendezték az Őszi Meseegyetemet, amelynek célja az irodalom őrzése. A népszerűsítésben Berecz András is részt vett. Erről készült riportunkat is láthatják.

Miért és hogyan kell helyesen hordozni a babát? A Nemzetközi Babahordozó hét kapcsán vendégünk két fantasztikus anyuka, Adrienn és Csilla.

Verbunk napján jelent volt stábunk a Múzeumfaluban, ahol bár az idő nem a legszebb arcát mutatta, sok népzenekedvelő vett részt a programokon.

Akik szeretik a klubkoncerteket, figyeljenek, mert Rocktorberfest lesz Nyíregyházán, ennek kapcsán vendégünk Balogh Attila.

A Vogue Modellügynökség kalauzolja el Önöket a divat világába. Megnézzük mik a legújabb utcai trendek...

Egy nyíregyházi nyugdíjas tanárnő úgy döntött, meséskönyvek készítésére adja a fejét. Vendégünk Zámboriné Laskai Ildikó, aki már két meséskönyvet is írt.

Végezetül, nézzenek meg egy izgalmas összeállítást a kenderszövés folyamatáról és titkos fortélyairól, amelyet kollégáink Beregdarócon készítettek.

https://www.youtube.com/watch?v=ECWhPie7wEc

Címkék: