2023 January 20. - Közzétette: KölcseyTV

Víg-Kend - 2023. január 20.

A tartalomból:


Tavaly Ukrajnából érkezett egy kisoroszlán Nyíregyházára, aki egy nagymacska nevelésben tapasztalt állatgondozó otthonába került néhány hétre. Bejátszásunkból megtudhatják, hogy most milyen egészségi állapotnak örvend és hogy kik a játszópajtársai.


Hagyományőrző farsang lesz Panyolán. Többet megtudhatunk róla a település polgármesterétől, Muhari Zoltántól.


A farsangi ünnepkör elengedhetetlen hozzávalója a fánk. Egy rövid bejátszásban láthatják, hogy készítik el kollégáink, Katonka Niki és Hájer Zsigmond.


Hatezer előadás és kétmillió néző után kezdi 31. esztendejét a Mandala Dalszínház. Erről beszélgetünk a stúdióban Bódis Gáborral.


Idén 5. alkalommal rendezték meg az embert próbáló versenyt a tokaji hegyen, az Extreme Tarcal-Tokaj kör terepfutó versenyt. Vendégünk Suga Tímea, aki ismét részese volt a kihívásokkal tarkított eseménynek.


Megnézhetik, hogyan készül a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar a 35. újévi koncertjére.


Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását, ez egyben a Magyar Kultúra Napja is. Ennek kapcsán vendégünk Karádi Zsolt.






Címkék:
ukrajna oroszlán nyíregyházi állatpark nagymacska panyola muhari zoltán IX. Panyolai Hagyományőrző Farsang farsang állatalakoskodás pulyaszedő fánk