2023 January 06. - Közzétette: KölcseyTV

Víg-Kend - 2023.január 6.

A tartalomból: Időutazásra hívjuk a nézőket. Kéry Péter kollégánk Nyíregyháza színháztörténetét dolgozta fel filmjében, melyben a kezdetektől az önálló társulat megalakulásáig követhetjük nyomon a teátrum életét. A színháztörténeti filmet január 21-én 21 órától láthatják a Kölcsey Televízióban. A Kölcsey Televízió Hangpróba című tehetségkutatójának közönségdíjasa lett az estenden zenekar, akiknek a Kölcsey Tv munkatársai készítettek videoklipet. Vendégünk a formáció énekese Zákány Alex és, illetve Balogh Attila, aki egy év eleji tehetségkutatóra hívja fel a zenekarok figyelmét.


David Lindsay-Abaire: Görbe tükrök című fekete komédiájának előadásán járt stábunk a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház Művész Stúdiójában. A darabot a színházépület lezárása idején is láthatja majd a közönség. Olyan civil önkénteseket is megismerhetnek, akik 2022-ben Szabolcs-Szatmár-Beregben az Év önkéntese díjat vehették át.




Címkék:
kéry péter színház történet teátrum HANGPRÓBA Zákány Alex Balogh Attila David Lindsay-Abaire Görbe tükrök civil önkéntesség